.

Изградба и продажба на станови и деловни простории по највисок кавалитет и одлична локација

ТК-ИНЖЕНЕРИНГ е компанија специјализирана за изградба на објекти за станбено домување и деловен простор, која успешно ги задоволува потребите на клиентите повеќе од 15 години.

Целта на нашата компанија е да се градат и создаваат вредни дела достојни за почит, водени од мотото квалитетот пред се.

ТК-ИНЖЕНЕРИНГ претставува синоним за стабилна, квалитетна, еко градба, која на Вас и вашето семејство ќе ви овозможи домување по европски стандарди.

Нашата мисија го претставува цврстиот темел на кој се базираат сите наши делувања и одлуки, осигурувајќи се дека основната вредност за која се залагаме како компанија, односно КВАЛИТЕТОТ, секогаш ќе остане непроменет. КВАЛИТЕТОТ пред се!